Fysiotherapie Lopes Cardozo Olympisch Stadion Amsterdam Oud-Zuid
Fysiotherapie Lopes Cardozo Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid

Fysiotherapie, meer dan genezen

Fysiotherapie

Tegenwoordig heeft u geen verwijsbriefje van de huisarts meer nodig om naar de fysiotherapeut te gaan. Zo kunt u direct bij de juiste behandelaar op het gebied van lichamelijke klachten terecht. Het kunnen klachten betreffen die zijn ontstaan door een verkeerde beweging, een ongeluk of gewoon door ouder te worden. Vaak ontstaan de problemen ook door overbelasting tijdens werk of sport.

Bij Fysiotherapie Lopes Cardozo krijgt u voorafgaand aan de behandeling een zeer zorgvuldige diagnose, waardoor de uiteindelijke fysiotherapeutische behandeling veel efficiënter en sneller verloopt. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van mobilisatie en oefentherapie om al uw spieren en gewrichten weer in optimale conditie te krijgen. Vaak volstaan vier tot zes behandelingen om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Als u onder behandeling bent bij Fysiotherapie Lopes Cardozo brengt de praktijk uw huisarts op de hoogte van uw vorderingen. Op deze manier kan uw huisarts uw dossier up to date houden en ook rekening houden met andere klachten die u ondervindt.

Fysiotherapeuten werkzaam binnen de praktijk Fysiotherapie Lopes Cardozo staan ingeschreven in het BIG register en zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).